Måndag 14/11

"Pa Sondagen brunchade vi pa Vingakragard dar alla gaster sag likadan ut med linblont har tajta jeans och lite spets och stora koftor. Mina kara kusiner kom dit och motte upp. Jag skrattar sa jag grater bara av att lyssna pa dom, dom brakar kacklar retas gnabbas och fajtas konstant med varandra hela tiden. Sen ar dom sa harliga generos, omtanksama och fina. Det ar trakigt att vi inte bor i samma stad. Miss you girls."

Så skrev min kära kusin i sin blogg http://malinlondon.wordpress.com efter en mysig Söndag ihop. Hahaha.....ja, vi är väl litta galna vi!
Malin, min kusin bor som sagt i London och jag är så himla glad över att vi har en så (faktiskt) bra, fin och lite rolig kontakt! Hon är helt underbar, så himla glad, social, intelligent, snygg och ROLIG!!!
(ungefär som jag :) HAHAHAAA!!!!
Malin hade även med sin vän SARA som oxå är fr Sverige och som var as trevlig, hihi...jag kan tänka mig DE satt o kacklade hela resan hem om sina intryck i lilla Malmö och hur alla ska vara såååååå himla lika och ha samma stil i Malmö....
Jag glömmer aldrig hennes inlägg som jag har sparat i min blogg om hennes 12 timmars vistelse i Vellinge förra året, London bo som hon är! Här kommer den...:

Rock n roll eller var det lock n roll ?

Vi landade sent pa Fredag kvallen och tog taget till Vellinge dar min underbara kara kusin valkommnade oss med oppna armar. Hon hade sa klart fixat hel mysig middag i deras sa fina mysiga hus.. I love it.  

Jag hade latt kunnat sitta uppe och tjata hela natten. Pa morgonen smog jag mig upp i ottan for att ga till frissan. Jag virrade runt i Vellinge centrum och fragade 3 personer som alla forsokte forklara pa GROV Skanska (helt arligt jag forstar knappt vad dom sager) efter frisorsalongen jag trodde hette "rock n roll" den hette visst "rock n lock.. "(tror jag)


Ush jag kannde mig verkligen som en dryyyyyyg Stockholmare. Onskar ibland att jag kunde bre pa mer med min smalandska. Haret blev super kannde mig som Fanny i Anglagard nar folk kom in och fragade om jag var Johannas kusin fran London. Komiskt.


Maste bara svanga in pa ett sidospar, tjejen som fixade mitt har sa  att jag har en massa metaller i haret. Och nagonting ar det, det ar torrt som fnoske. Hennes rad var att kopa askorbinsyra pa Apoteket blanda med vatten och ha i haret. Tydligen jatte bra. Glomde sa klart att kopa med mig det hem.  Ar det nagon som har provat?


HAHAA!!!! Nu får du inte ta illa upp, MALIN! VI ÄLSKAR DIG! Jag, min familj och Sigrid såklart :)

Brunchen på Vindåkra var sådär....hade faktiskt högre förväntningar...så min Söndags Middag som bestod av Kalkonbröstfilé, potatis och rotfrukter i ugn, brunsås och gelé stod liksom högre i klass kändes det som!
För övrigt har vi mest städat här hemma, rensat och städat, städat och städat.
Städerskan har varit här men det var liksom bara grovstädet.....vi städade typ i 12 timmar i sträck på Lördagen.
Sen fick vi iallafall vara med Vellinge ligan (som hade varit på utmaningarnas Hus och tävlat, vi fick hoppa) och äta Thai-mat, dricka lite vin och umgås med annat än städ trasan och golvmoppen! Jag åt nästan upp Åses mat så ivrig var jag att äta och umgås :)


Kommentarer
Malin

Heh fina du hade en underbar sondag, nar ni kommer hitaste du laga 10 liter sas sa jag kan frysa in. Sa himmla harligt att ses

2011-11-14 @ 23:27:34
URL: http://Malinlondon.wordpress.com
Sara

Att du at upp Ases mat det skrattar jag at annu! :D Tack for en underbar dag i sondags.. Sa kul att traffas och umgas. Ses snart i London Town! Kram Sara

2011-11-15 @ 14:48:50
URL: http://londonsmile.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0