Onsdag 25/2

Jaha...så var Mannen på Surf-resa på Fuerte Ventura med Nicke i 1 vecka.
Här sitter jag med trasig diskmaskin (e lite trött på att handdiska nu) och en total Mörk nedanvåning...ngt har hänt med electriciteten på vissa ställen och vissa lampor, b.la kökslampan...men så länge det finns stearinljus finns det Hopp!!!!
Som tur är har jag ju 3 söta och roliga ungar, som håller en vid liv :)
I helgen var vi i Kalmar. Måns och Ingrid hade haft det jättebra hos Farmor och Farfar.
Ingrid, hon trivdes nog som fisken i vattnet sovande mellan dem och egentid med "Famo och Fafa".
Är man 1 barn  i syskon-skara av 3 är det nog härligt att få vara lite...ensam och få uppmärksamhet (Måns hängde ju rätt mkt med Ola, kompis, tränade och spelade med Kalmar HC).
När vi kom upp var vi lite kulturella, gick på Kalmar läns-museumet  med Kronan utställningen, (helt hemskt...man är uppvuxen i Kalmar och har nästan aldrig varit där och Vaddå Kronan!? visste knappt historien heller för den delen) men nu gick vi Guidad tur hela famijen frågade och lyssnade intensivt,  och det tyckte pojkarna var intressant.
Vi fikade på Kulzenska Cafeét, oxå kulturmärkt konditori i Kalmar (eller e det kulturmärkt???? känns som det iallafall).
Lite auktion hann vi oxå med....
TACK! Farmor och Farfar för att Ninni och Måns fick vara hos er!!!
Då bokar vi Sommar-Lovet OXÅ!!!  hihi...... =)
Så nu lämnar jag, hämtar, skjutsar och kör, jobbar och är en Curling-Mamma på egen hand, tycker det är mysigt att vara själv med barnen ibland (förrutom att jag är sjuuukt mörkrädd..det e det jobbiga).
Kommer du ihåg,  Kalle N,  när du fick komma hit en kväll för jag trodde jag hade mördare i huset.!?

Pojkarna fick cykla hem till Petter på eftermiddagen efter fritids (jag jobbade sent) både Kalle och Måns, och det tyckte ju Kalle var SUPER-kul att få hänga med hem till Måns kompis, där fick de även käka kvällsmat (väldigt uppskattat).

Jag käkar frenetiskt mina kanelbullar vi bakade i Måndags, läser kusin Malins blogg och drömmer även jag bort mej till varma länder och friska drinkar....jag vill! jag vill!


Kommentarer
malin

Jag fattar precis det dar med att vara morkradd, tror forsta gangen jag sov sjalv var nar jag var 25 typ. Nar vi separerade och forsta veckan som jag sov sjalv i min lgh fy fan vad hemsk. HAde tyo en kniv under sangen nu har jag vant mig och sa har jag ju en gosig amerikan under sangen istallet..

2009-02-26 @ 13:05:26
URL: http://mamma.blogg.se/
johanna

JA, tur är väl det...fniss

2009-02-26 @ 23:21:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0