Måndag 3/12

Idag har jag suttit på akuten i Trelleborg i 5 timmar!!!
Igår kväll tog Nils tag i Ingrids arm när han skulle duscha henne (OBS! inte hårt eller nåt) men tydligen hände ngt, för hon skrek och var typ otröstlig hela kvällen och vaknade i natt kanske 10 ggr och gnällde.
Och eftersom hon ramlade på studsmattan i somras och bettedde sig likadant och Nils åkte in med henne till akuten och satt hela natten, så väntade vi tills i morse för verkligen se att det var på "rikitgt".
Och eftersom hon faktiskt är rätt tuff tjej, när hon ramlar och slår sig, tyckte jag det var lite konstigt att hon fortsatte gnälla.
Så jag fick ta ledigt från jobbet och sen gå på Utvecklingssamtal för Kalle (som för övrigt gick Jättebra!), och sen köra till akuten för att sitta där i 5 -6 timmar (jag HATAR akuten).
Men inget brutet, utan bara en lätt stukning.....
Hon har så klena långa smala armar som inte tål någonting.
Nils, han mådde så dåligt och var skraj över att de kanske skulle komma och ta barnen ifrån oss OM  jag berättade hur hela incidenten  gick till för läkaren.
Men Läkaren nästan skrattade och berättade att de ofta kom in oroliga föräldrar som hade "slitit" sina ungar i armen.
Det hette tydligen "PIG- någonting", och det kom ifrån förr i tiden när man hade pigor hemma som slet i familjernas ungars armar.
Men Läkaren sa ändå att lilla Ingrid var en tuff liten tjej MEN att hon kanske hade klena smala små armar som inte tål att slita i.........:)


Kommentarer
Farmor

Kära unga familjen Ingvarson. Vilken otur lilla Ingrid har. Hon har nog fått lika långa och smala armar som moster Anna. Hon ramlade ner för ett trappsteg ca 15 cm i en affär när hon var 2,5 år och bröt sin arm jättemycket. Det blev operation och en "sned" arm för resten av livet. Morbror Erik hoppade ur spjälsängen när han var ca l.5 år och bröt armen! Så det händer saker i de bästa familjer och man ska ha många skyddsänglar när man har barn. Det var ju inget farligt fast det gör nog jätteont i små armar. Pussa på Ingrid och hoppas hon mår bra ikväll. Kramar till er alla fem från farmor o farfar

2007-12-03 @ 23:29:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0