Torsdag 3/12

ELIN & TIGER
Visste ni det att det var Jesper Parnevik som introducerade Elin och Tiger, tydligen får hon $55 mille om hon är gift med Tiger i 10 år och $5 mille om hon stannar kortare tid enligt deras prenup. Jag fattar inte hur han tänkte Tiger att han skulle komma undan med det ? Klart det kommer ut.. Kända rika karlar som ar otrogna till höger och vänster. Ingen finess har dom inte alls. Ringer upp älskarinan och lämnar voicemail. Patetiskt och stackars Elin. Fy fan inte nog med att ens man har varit otrogen sen ska man hängas ut i pressen dessutom. 

Själv läste jag pa en annan blogg för några månader sedan om en tjej som träffat en av dom har "nattklubbs tjejerna " som tydligen visat upp heta text som Tiger hade skickat. Ja det var väl bara en tidsfråga. 

Ja undra vad som händer här näst. Jag tror att hon kommer att stanna I US, en del spekulerar ju i om hon skulle flytta hem vid ev skilsmässa. JA inte är det lätt att vara gift och 2 små barn...


Kommentarer
Anonym

Ursäkta, är det ingen av dessa kvinnor som tagit till sig kunskap och historiken runt mannens maktordning i samhället.Genuskunskap är att rekommendera. Lena.

2009-12-04 @ 21:43:16
Johanna

mamma mamma!

Du är så påläst du!

Du borde komma och föreläsa här i Vellinge om både Genuskunskap och Flykting politik! Du är så duktig!

//Dottern

2009-12-04 @ 21:57:44
Anonym

Tack, gärna det.

2009-12-07 @ 09:42:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0